DV 31 MAR - 18:00 | OQUES GRASSES per a MENUTS

Casa de la Música de Manresa presenta:
OQUES GRASSES per a MENUTS

Menors de 3 anys gratis Entre 3 i 18 anys anticipada 5 euros | taquilla 8 Majors de 18 anys anticipada 7 euros | taquilla 10
OQUES GRASSE PER A MENUTS és una proposta musical que pretén donar a conèixer als més petits de la casa la formació musical. Una oportunitat única perquè la família al complet gaudeixi de l'experiència de la música en directe a l'Stroika.

Quan semblava que en el món de la música ja estava tot inventat, van aparèixer Oques Grasses amb tot el morro del món. Ens van enganxar a tots per sorpresa, amb la seva espontaneïtat i magnetisme. Tenien –i tenen, de fet- quelcom que els fa especials, diferents a la resta. Tanmateix és aquest posat de despreocupació que els fa tan propers als seguidors; però no s’hi val a deixar-se endur per les primeres impressions. No són un grup patxangueru més, dels que vénen a fer ballar la gent i prou, al seu darrere s’hi amaguen grans cançons que han esdevinguts ja himnes i d’altres que ho esdevindran ben aviat.


Per tal d'agilitzar l'entrada al concert del devendrás 31 de març “OQUES GRASSES PER A MENUTS”, us adjuntem un enllaç de descàrrega de l'autorització per als menors. Cal imprimir el full i omplir amb les dades sol·licitades. L'autorització s'haurà d'entregar junt amb l'entada el mateix dia del concert abans d'accedir a la sala.