DS 10 JUN - 00:00 | MANRUSIONICA

MANRUSIONICA

ENTRADA ANT 10E ' TAQ 15ESave the date

Festival de Música Electrònica de la Catalunya Central, torna a aterrar a l'Stroika, estigueu atents que aviat anunciarem el line-up, tic, tac, tic, tac...

PRIMERA CONFIRMACIÓ

ERIC SNEO

Eric Sneo va estudiar al conservatori de Mainz a Alemanya però el que realment li va canviar la vida va ser el club de Frankfurt Omen i els llegendaris sets del seu amo i senyor Sven Väth, la seva màxima inspiració en cabina.

El 1998 va aconseguir una residència al club The Palazzo on va aprendre a punxar de la mà de Djs convidats com Chris Liebing, Rush, Monika Kruse, Jeff Mills, Thomas Schumacher o el mateix Sven Väth.

El 2002 va començar a organitzar les seves pròpies festes batejades com Tanz Der Familie. Per aquestes dates funda els segells Masters Of Disaster i Beatdisaster costat de Udo Niebergall i comença a editar els seus propis temes i els d'alguns dels seus herois favorits com Gayle San, The Advent, Chris Liebing, Hertz o Dj Rush.

El 2003 pega el seu primer cop de pilota gràcies al suport de Dj Rush, Ciao Bella i aquest fet li obre les portes d'altres segells com Kiddaz FM, Overdrive, Compressed, Le Petit Prince, Terminal M o CLR.

Al març de 2004 llança al Mercat el seu primer àlbum, Slave To The Beat, en el segell Terminal M el que el porta a donar una passa més en la seva condició de Dj internacional al qual li arriben sol·licituds per punxar en països tan diferents com Brasil, Veneçuela, Espanya, Anglaterra o Hongria.