DS 10 JUN - 00:00 | MANRUSIONICA

MANRUSIONICA AMB:
DJEDJOTRONIC + ERIC SNEO + 13/23

ENTRADA ANT 10E ' TAQ 15EFestival de Música Electrònica de la Catalunya Central, torna a aterrar a l'Stroika.

DJEDJOTRONIC

DJ set i show en viu. Intèrpret, productor, provocador: El francès nascut Jeremey Cottereau ha desafiat constantment la nostra percepció de les normes creatives i la norma tecno des de la seva emergència a la consciència electrònica en 2007.

Aspre, perjudicial i poc convencional amb orgull: la seva signatura subversiva ha estat allà des de la primera vegada que va escoltar Warp Records. Immers en el camp sense fons d'expressió electrònica, que a l'instant va deixar la seva banda independent, va vendre la seva guitarra i va comprar un MPC.

És un esperit espontani que ha viscut per més de deu anys ... El tecno Funk lasciva del seu debut a la façana de Spoek per BNR 'brut i dur'. La fusió única d'elements electro rudimentaris i dissenys futuristes del techno en el seu debut el 2013 Zona 'Zona abissal'. La evocadora de ciència ficció de la reinterpretació de Depeche Mode 'Alone'. L'empenta suada de l'alliberament d'estiu de 2016 'Strapon' i cada alliberament i remesclar en el medi: produccions Djedjotronic mai es juguen per les regles assumides, està atent a les tendències actuals o fins i tot formats DJfriendly.ERIC SNEO

Eric Sneo va estudiar al conservatori de Mainz a Alemanya però el que realment li va canviar la vida va ser el club de Frankfurt Omen i els llegendaris sets del seu amo i senyor Sven Väth, la seva màxima inspiració en cabina.

El 1998 va aconseguir una residència al club The Palazzo on va aprendre a punxar de la mà de Djs convidats com Chris Liebing, Rush, Monika Kruse, Jeff Mills, Thomas Schumacher o el mateix Sven Väth.

El 2002 va començar a organitzar les seves pròpies festes batejades com Tanz Der Familie. Per aquestes dates funda els segells Masters Of Disaster i Beatdisaster costat de Udo Niebergall i comença a editar els seus propis temes i els d'alguns dels seus herois favorits com Gayle San, The Advent, Chris Liebing, Hertz o Dj Rush.

El 2003 pega el seu primer cop de pilota gràcies al suport de Dj Rush, Ciao Bella i aquest fet li obre les portes d'altres segells com Kiddaz FM, Overdrive, Compressed, Le Petit Prince, Terminal M o CLR.

Al març de 2004 llança al Mercat el seu primer àlbum, Slave To The Beat, en el segell Terminal M el que el porta a donar una passa més en la seva condició de Dj internacional al qual li arriben sol·licituds per punxar en països tan diferents com Brasil, Veneçuela, Espanya, Anglaterra o Hongria.13/23

S’inicia en la música electrònica cap als finals del segle XX, primer com a consumidor, organitzador de free partys, per passar posteriorment a implicar-se en la part musical com a DJ.

En la seva trajectòria a passat per diversos estils musicals,en un inici i influenciat pel só que es portava a Barcelona techno i acid-techno, per posteriorment enganxar-se al món dels breaks, passant del electro al breakbeat, jungle i drum&bass, tot i això el techno sempre ha estat el fil conductor que ha acompanyat a aquest desconegut discjockey.

En les seves influències podrem trobar el techno fabricat a UK ( Perc Trax, blacknecks, Don’t, Power Vacuum…) sobretot el só de Birmingham (blueprint, Downwards, Counterbalance, Dynamic tension), Madrid/Asturies ( Warm Up, Pole, Semantica, Mental disorder, Architectural), Alemanya i Holanda (Tresor, Mord, Planet Rhythm, R&S), Catalunya (Hara, BWT, TWD, NX1 Ballistic, End of the dayz….) i un llarguíssim etc que aniria des dels USA fins a l’escena de l’Europa de l’est amb el seu so trencat i contundent i el so mental escandinau com Northern electronics.

Que ens oferirà en aquest Manrusiònica 2017? Doncs un viatge musical on trobarem paisatges electro, passant per l’acid-house, l’acid macarra amb intuïcions d’IDM per arribar al nus de la qüestió, techno mental i techno enfocat a la pista de ball.

Que els bombos us acompanyin, ens veiem a la pista!!!!!