DS 11 MAR - 21:30 | GATILLAZO + NO KONFORME

Casa de la Música de Manresa presenta:
GATILLAZO + NO KONFORME

ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15EDegut a la baixa que pateix Sergio guitarra i veu de MALOS TRAGOS per problemes d'esquena, entre d'altres qüestions, MALOS TRAGOS no podrà actuar aquest dissabte al costat de Gatillazo i No Konforme.


GATILLAZO

La veu d'Evaristo Páramos torna a ressonar amb autoritat al capdavant de Gatillazo, banda que va celebrar el 2014 el seu desè aniversari, publicant un nou treball, el cinquè de la seva carrera; de la ja consolidada trajectòria del conjunt integrat pel llegendari cantant d'Agurain, Àngel, Txiki, Tripi i Mikel, banda a dia d'avui perfectament greixada, estabilitzada i definida. Amb el cap, el cor i la resta del cos lluint a ple rendiment. I com a botó de mostra del que s'ha dit, el present Cd, SIGLO XXI.

Fent bona la dita que no hi ha cinquè dolent, transcendint a grups propis i aliens, és a dir, tant als que l'han vist cantar (La Polla Records, The Kagas o The Meas) com a altres, coetanis seus, Evaristo torna a passar la prova del cotó de publicar un nou disc, i ho fa malbaratant com mai sorna i inspiració, ironia i sarcasme. Com sempre, demostrant novament a per totes. A sang i foc, oferint-nos per mitjà de les seves noves cançons encertades radiografies basades en l'actual esdevenir del nostre segle.
NO KONFORME