APPETITE FOR ILLUSION + DIRTY DOGS

DS 27 GEN // 22:00
LEGACY NIGHT presenta:
APPETITE FOR ILLUSION
(Tribut a GUNS'N'ROSES)
+DIRTY DOGS
(Tribut a AC/DC)
ENTRADA ANT 8E ' TAQ 11E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


APPETITE FOR ILLUSION

FACEBOOK
WEB

APPETITE FOR ILLUSION són un dels tributs millors considerats de la mítica banda americana GUNS’N’ROSES, coneguts pels seus poderosos directes, interpreta un repertori amb una selecció de temes que comprenen la “Golden Age” de Guns and Roses (1987 - 1994), sent aquest el lloc d'origen i el punt de referència per tot allò que té a veure amb el “Hard rock” i el “Sleazy” dels 90.



DIRTY DOGS (Tribut a AC/DC)

FACEBOOK

Aquesta banda tribut neix de manera natural degut a que els seus membres son fans d’una de les mes grans bandes de rock que ens ha donat la historia. AC/DC Al món existeixen moltes bandes tribut, per a ells poder tributar als seus ídols, no deixa de ser un petit i humil homenatge, on pretenen gaudir tocant les seves grans cançons i recuperar la seva més que extensa i coneguda discografia. Gaudint-la i fent-la gaudir com es mereix. Com dèiem, son moltes les bandes tribut a AC/DC però amb els Dirty Dogs podreu viure l’experiència de la seva música i escoltar en un mateix concert la veu de Bon Scott i Brian Johnson en un mateix concert. FOR THOSE ABOUT ROCK...WE SALUTE YOU!


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES