AJUDES A LA CREACIÓ


Casa de la Música presenta un seguit d'ajudes per a músics i bandes en actiu.
Nova convocatòria GENER 2018

AJUDES PER A L’ENREGISTRAMENT DE MAQUETES

AJUDES PER A L’ENREGISTRAMENT DE MAQUETES

Programa d’ajuda per a la gravació de treballs fonogràfics en estudi sense cost per a grups o cantants de música popular. Entenent per popular, aquelles músiques modernes com: blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, mestís, hip-hop, flamenc... (no clàssica).
CÀPSULES AUDIOVISUALS

CÀPSULES AUDIOVISUALS

Les Cases de la Música ofereixen a bandes i artistes la possibilitat de generar càpsules audiovisuals promocionals amb els seus temes. Es posarà a l'abast de les formacions els mitjans i professionals necessaris per poder crear aquest material. L'objectiu d'aquest programa és donar facilitats a propostes musicals d'interès per crear materials i continguts audiovisuals d'alta qualitat per compartir i promocionar-se.
PARTICIPACIÓ AL MMVV - ESCENARI CASES DE LA MÚSICA

PARTICIPACIÓ AL MMVV - ESCENARI CASES DE LA MÚSICA

Actuació a l'escenari Cases de la Música dintre del Mercat de Música Viva de Vic. Programa d'acompanyament / tutoria d'introducció a la indústria musical a la banda o artista per aprofitar la seva participació a la fira i donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents a la fira.
AJUDES PER A LA PRODUCCIÓ DE DIRECTES

AJUDES PER A LA PRODUCCIÓ DE DIRECTES

La indústria musical avui en dia es basa en el directe: Un concert és quelcom més que interpretar les cançons d’un repertori. Cal preparar l’espectacle per tal que tingui una coherència i una posada en escena que sigui atractiva per l’audiència. De la mateixa manera que es produeix un disc per al seu enregistrament, cal també fer una tasca de producció de directe.
PARTICIPACIÓ A LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA - ESCENARI CASES DE LA MÚSICA

PARTICIPACIÓ A LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA - ESCENARI CASES DE LA MÚSICA

Actuació a l'escenari Cases de la Música dintre de la Fira Mediterrània de Manresa. Programa d'acompanyament / tutoria d'introducció a la indústria musical a la banda per aprofitar la seva participació a la fira i donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents.

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES