FETUS + ZOMBIE PUJOL

DS 06 NOV // 20:00
FETUS + ZOMBIE PUJOL
ENTRADA ANT 10E ' TAQ 12E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

FETUS

Després de ser assenyalats com a Talent Radical de l’any pel Time Out, els empordanesos Fetus emprenen un nou assalt amb “Sota, cavall i rei”. Aparcant provisionalment els temes propis, al nou disc aposten per accelerar i distorsionar el cançoner de l'últim joglar català, Jaume Arnella. Un homenatge que fuig de la nostàlgia per esdevenir un frenètic cant a la vida.

Jaume Arnella és una baula imprescindible per entendre com la cançó popular ha perviscut i ha transmutat fins arribar als nostres dies. Les seves cançons s’han integrat a l’imaginari popular com si existissin de sempre.

Ara Fetus les reinventen en clau punk de garatge i amb una naturalitat sorprenent: tot un farcell de cançons i romanços que canten al bon vi i al vent de la carena, al Comte Arnau de Verdaguer, al Fèlix de Ramon Llull o al darrer i fatídic viatge del maqui Quico Sabaté.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), reforçats per l’ocasió amb la guitarra de Jordi Anticó i les tecles de Guille Caballero (Els Surfing Sirles, Chaqueta de Chándal).

Produeix i mescla Joan Colomo, com ja va fer en els anteriors discos de Fetus “L’epicentre del fangar” (2017) i “Terra cuita” (2019).   


ZOMBIE PUJOL

Zombi Pujol és una conjunció de galiastres amb l'objectiu únic i primordial de fotre-ho tot potes enlaire. Emboscats sota l'aparença d'un grup anodí i simple de punk rock i garatge merdós s'amaguen quatre i mitja de les 10 ments criminals més poderoses del planeta.

Han tret un disc intitulat "De les barricades a les tragaperres" i un altre titolat "Mediocritat i putamerdisme" a on canten corrandes que Catalunya ja s'ha fet seves aitals com "No tenir farlopa no em fa por", "Vull cobrar la PIRMI!", "Democràcia Polles Alfa", "Fora del gueto només hi ha immundícia" o "TV3 LOVE Dalí". Gent d'Anti-Dogmàtics, Afganistan Ye yés's, Perro Pachingo i, en resum , els qui foren el mític grup de hardcore desconegut Budellam més un jovencell que toca els teclats amb els peus. Barbàrie o barbàrie. No hi ha terme mig.   

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES