Curtcircuit presenta NACHO VEGAS

DG 10 ABR // 20:00
Curtcircuit presenta NACHO VEGAS

ENTRADA ANT. 25€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

NACHO VEGAS

Nacho Vegas acaba de publicar el seu nou àlbum, ‘Mundos inmóviles derrumbándose’. I amb ell, arriba gira de presentació de la mà de Curtcircuit amb parada obligatòria a la Sala Stroika de Manresa, el proper 10 d’abril.

Un disc que ens convida a escoltar-lo sabent que les etiquetes no li van bé a un Nacho sempre curiós, però el que sí que assegurem és que aquest nou treball obre una nova etapa de l'artista en la qual ens toparem amb sons i ritmes que, potser, no esperàvem d'ell: aires llatins, patrons rítmics que van de la Bomba de Puerto Rico al Dembow dominicà…Encara que, com hi ha coses que no canvien, el seu mestratge líric es manté en cotes excel·lents.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES