CURTCIRCUIT | MISHIMA +MAR PUJOL

DS 25 MAR // 22:00
CURTCIRCUIT PRESENTA MISHIMA +MAR PUJOL

ENTRADES
ANTICIPADA: 18€ TAQUILLA: 20€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

MISHIMA

La banda barcelonina Mishima inicien pletòrics el 2023, després de consolidar el seu tradicional Concert de Nadal, demostren, una vegada més, el seu compromís amb el circuit de sales. Un fet que ratifiquen presentant el seu nou àlbum, ‘L’aigua clara’ allà on es couen directes com el seu: un cúmul de sensacions a mig camí entre la comunió i la catarsi. Concretament, de la mà de Curtcircuit, el 24 de març al Clap i el 25 de març a l’Stroika. David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) guarden fidelitat a la distància curta, al contacte estret amb el públic, a la comunicació horitzontal d’un repertori que ja és història. Cançons com rastres de pintallavis, que parlen del declivi de l’home públic, aquell que trucava a casa, recollia les fotos i pagava la multa, però que mantenia la set tota la vida; cançons que ens van ensenyar l’ordre i l’aventura, que no existeix l’amor feliç, que l’ànsia cura i que ho som tot i res.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES