MOSCOW DEATH BRIGADE +TRIBADE

DV 05 MAI // 21:00
MOSCOW DEATH BRIGADE +TRIBADE

ENTRADES
ANTICIPADA: 16€
TAQUILLA: 18€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

MOSCOW DEATH BRIGADE

MOSCOW DEATH BRIGADE: techno/rap/punk. Va publicar el seu tercer àlbum d'estudi "BAD ACCENT ANTHEMS" el 10 d'abril de 2020. Cadascun dels 11 temes del nou disc prenen una forma única inspirada en diversos gèneres, des del punk rock i el black metal fins al drum and bass, Techno, EDM i molt més..


TRIBADE

El 2019 van debutar amb 'Las Desheredadas’, un primer disc que va portar a les Tribade a recorrer grans escenaris d’arreu del món com el TransMusicales a França, l'Eurosonics als Països Baixos, o el SWSW a Texas entre molts altres.

2002 és l'any Tribade: arriba 'Dyke', el seu segon àlbum, un discarral que ha vingut a remoure l'escena i que podreu gaudir en directe a partir del març, mes a partir del qual les barcelonines començaran a presentar l’àlbum per fer-vos cantar i ballar els seus hits.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES