PACHUCOS

DS 16 DES // 23:30
Casa de la Música presenta:
PACHUCOS
ENTRADA ANT 7E ' TAQ 10E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


PACHUCOS

WEB FACEBOOK

Que Pachucos són un dels millors grups de versions de l’actualitat, és una veritat incontestable dins del circuit festiu. Ho saben les comissions de festa i programadors que han apostat per ells fins a convertir-los en una de les bandes més contractades per èpoques de Carnaval i estiu; també els representats i mànagers que els van votar com a finalistes a la categoria de millor gira de versions del país a l’última edició dels Premis ARC de la indústria del directe; però sobretot, ho sap el públic, que no es deixa enganxar per màrquetings i viu els seus directes amb una intensitat total.

Hey! Pachucos són uns músics excepcionals, amb taules i un gran domini de l’escenari. Creadors d’un xou propi que reuneix un sòlid repertori de grans hits, indispensable per a qualsevol Festa Major. Temes de sempre i el què més sona la present temporada, que no només toquen amb talent i convicció, sinó que en moments puntuals, recreen amb teatralitat i humor, des de la posada en escena original, als gestos i veu de l’intèrpret.

Excel·lència, elegància i irreverència són la base del segell Pachuco i la clau del seu triomf entre el públic. En cinc anys de trajectòria, han tocat a una llarga llista de festes majors de poblacions de tot Catalunya, Andorra, Aragó i País Valencià.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES