ASIAN DUB FOUNDATION SOUND SYSTEM

DS 14 ABR // 23:00
Casa de la Música presenta:
ASIAN DUB FOUNDATION SOUND SYSTEM
ENTRADA ANT 10E ' TAQ 13E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


ASIAN DUB FOUNDATION SOUND SYSTEM

Paral·lelament a la seva llegendària banda en viu, Asian Dub Foundation continua actuant en el format del Sound System original: un espectacle oficial de l'ADF, però en una dimensió més adequada per a clubs i petites etapes.

El Sound System de Asian Dub Foundation posa a la pista de ball tota la seva cèlebre ira militant, amb diversos membres històrics de la banda juntament amb nous convidats, en una línia flexible plena de dj, mc's, cantants i músics del camp ADF.

El Sound System ha estat sempre part de la història de l'ADF des dels seus inicis, i representa la possibilitat d'escoltar remeis inèdits, antics i nous, gemmes del seu repertori i nous sons propers en un espectacle definitiu i captivador.

Jungle, drum & bass, rap, reggae and asian sounds són els ingredients de les seves seleccions musicals, ja vist a la pista de ball de tot el món, barrejat amb un estil hàbil i emocionant de John Pandit, també conegut com Pandit G, Els carismàtics mc's escopen barres i veus sobre el típic ritual del Sound System.LINE UP:

JOHN PANDIT (Dj)
Fundador original del grup al costat del baixista Dr Das, el 1993, el dj John Pandit és una de les figures més rellevants de la bass music i la cultura alternativa dels últims 20 anys al Regne Unit.

AKTAV8OR (Mc i Dj)
Aktav8tor és el líder i cantant de la banda en viu, i està amb ADF des que era petit: la seva habilitat als turntables el converteix en un dj especialitzat.

GHETTO PRIEST (Vocals)
Una de les majors veus de reggae del Regne Unit des dels anys 90, Ghetto Priest ha assumit funcions vocals per a l'ADF des de la seva obra mestra "Enemic of the Enemy" i ara també porta el seu foc líric al escenari amb el Sound System.

SONNY GREEN (Mc)
Sonny és un nouvingut a la família ADF. És un artista solitari molt jove però consolidat al Regne Unit, amb el seu estil original, que combina el rap i la poesia, amb una energia salvatge i sorprenent a l'escenari.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES