WE CAN ROCK IT

DV 09 MAR // 22:00
Casa de la Música presenta:
WE CAN ROCK IT amb: ARYA CANO + CÈLIA VILA + GIULIA + ARIADNA GABRIEL
ENTRADA GRATUÏTAEl proper 9 de Març Casa de la Música de Manresa ens proposa un line-up ben especial, amb una clara intenció de visibilitzar i alhora fer un reconeixement a l’aportació de les dones en l’àmbit cultural, presenta a quatre artistes emergents del Bages, quatre cantautores de diferents estils, quatre artistes que han utilitzat l’instagram per fer la primera aproximació al públic, algunes com Cèlia Vila amb una trajectòria i reconeixement en alça (ha fet diverses col·laboracions a Catalunya Ràdio) i d’altres com Giulia que s’estrenarà en un escenari. Quatre dones que amb una guitarra i la veu ens faran vibrar amb el seu talent.


ARYA CANO


INSTAGRAM

Tot i que porta relativament poc amb aquest projecte en marxa, Ayra està des de ben petita en contacte amb la música. Els seus pares la van apuntar a una escola de música amb 4 anys i, des de a les hores, no hi hagut dia en que la música no estigués present en tots els àmbits de la seva vida d'una manera o altre.

Als 12 anys li van regalar la seva primera guitarra i des de a les hores el que la música significava per ella va donar un gir de 180°: ja no era quelcom que li servís de banda sonora o que pogués interpretar i prou, sinó que es va convertir en un canal per expressar-se.

A partir d'aquí va anar tocant en diferents grups i formacions musicals dels estils més diversos, el qual li ha servit per conèixer gent meravellosa i perquè la música que fa ara tingui pinzellades d'estils molt diferents.


La Cèlia Vila és una noia de 21 anys que viu en un poble molt tranquil, Calders (al Moianès). La seva intenció és que la veu, acompanyada de la guitarra, pugui fer sentir a la gent com a casa quan m’escolti. La música és una part molt important de la seva vida, essencial. Va començar llenguatge musical als 6 anys, va realitzar quatre o cinc anys de cant i 7 anys de violoncel. Durant dos anys va fer classes de guitarra però ha continuat aprenent-ne de forma autodidacta.

El repertori és molt divers i canviant, escullo aquelles amb les quals gaudeix, aquelles que són especials per ella, per un motiu o per un altre. Cada concert, cada lloc és diferent. Les cançons que són més especials per la Cèlia i alhora les que ha tocat des del primer dia que vaig començar a cantar en públic, són: “Hallelujah” del Leonard Cohen i “Jueves”.


GIULIA


INSTAGRAM

Des de ben petita li ha agradat la música de tot tipus ja sigui jazz, soul, indie-folk, reggae fins a rock. Diu que sempre li ha cridat l'atenció el món artístic, en concret el de la música, és una altra manera d'expressar-se dalt d'un escenari i que es com sentir-se lliure fent el que realment li agrada tot ensenyant-ho al públic que la rep.

Un dia es va posar a gravar cover de les cançons que li agradaven i les va penjar al “Instagram”. Més endavant va començar a endinsar-se en el món de composar alguna cançó pròpia, al qual s'inspirava amb els seus problemes i pensaments de la vida que tenia i intentava treure-li la part bona fent el que feia.

Giula aterra a l’Stroika amb una barreja d’il·lusió i nerviosisme ja que serà la primera vegada que trepitja un escenari, i on farà el salt de les xarxes socials cap al públic en directe.


ARIADNA GABRIEL


INSTAGRAM

Per l’Ariadna Gabriel la música és i ha estat sempre una companya de vida fonamental. Des de ben petita que es va endinsar en el món del clàssic amb la flauta travessera, i posteriorment al modern amb la guitarra elèctrica i la bateria. Va ser quan va començar a experimentar versionant en acústic grups ben diversos com The Beatles, Arctic Monkeys o Manel, que va trobar en la senzillesa d’una guitarra i la seva veu un nou món on evadir-se.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES