ESKORBUTO + ETSAIAKEROAK + ÚLTIMO REKURSO

DV 25 MAI // 21:00
REBEL SOUNDS presenta:
ESKORBUTO + ETSAIAKEROAK + ÚLTIMO REKURSO
ENTRADA ANT 10E ' TAQ 13E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


ESKORBUTO


FACEBOOK

Salvatges, extrems, suïcides, traspassant totes les línies vermelles hagudes i per haver. La ràbia acumulada en aquella maqueta de so brut i ressonant que van cridar "Jodiéndolo todo" és difícilment superable. El single "Mucha Policia" no és només una obra mestra, és també la pedra angular de tot el punk en castellà fet des de llavors. Poques vegades s'ha aconseguit injectar els solcs d'un vinil de tan gran dosi de tristesa, nihilisme i desesperació com en el cas de "Antitodo".


ETSAIAKEROAK


WEB

“Música rápida y dura es la receta para seguir vivos y jóvenes” sota aquesta premissa, Etsaiakeroak banda que pren el relleu de ETSAIAK amb Auo a la veu, passaran per l’Stroika fent gala del metal i punk més accelerat d’Euskadi.


ÚLTIMO REKURSO


FACEBOOK

Banda de Punk Rock nascuda a Sant Boi de Llobregat (BCN). Amb un primer disc al carrer titulat "Ens veiem a l'infern" els seus membres provenen de bandes ja desaparegudes com '' jull '' '' Psikosis kannabica '' o Punk Floid ''.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES