LEYENDA + HEART 2 HEART

DS 28 ABR // 22:00
ROCKTIME PRESENTA CONCERT 10 ANIVERSARI AMB:
LEYENDA + HEART2HEART
ENTRADA ANT 8E ' TAQ 11E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


LEYENDA

WEB
FACEBOOK
TWITTER

El programa radiofònic de Rock/Metal ROCKTIME, celebra el desè aniversari amb un concert amb les bandes Leyenda i Heart 2 Heart.

El grup madrileny de Heavy Metal Leyenda, presentarà per primer cop a Catalunya el seu nou treball “Cibernética”. Sisè treball d’estudi, de nou sota el segell català Picap Records, d’una banda que ens portarà una manera de tocar molt elegant i a la vegada poderosa.

Un grup en constant ascendència, que ha tocat a festivals com Leyendas del Rock, i acompanyat a bandes internacionals com Rage, Masterplan, o Secret Rule.

Són un grup amb ADN propi. Només s’ha de veure que han versionejat als nostres estimats Sangtraït, i en castellà!

Prepareu-vos per aixecar punys i cantar de valent en un concert que segur captivarà a propis i estranys!


HEART 2 HEART

WEB
FACEBOOK
TWITTER

Per primer cop a Stroika, un grup de AOR posarà peus a la sala. Des de Barcelona, Heart 2 Heart ens portarà un Rock pensat per a adults, però que agrada inclús al més jove.

Tenen només un treball al mercat - Never gonna stop - i estan preparant ja el segon sota managment internacional. Però ja són una banda a tindre en conta.

Si vols veure i escoltar treballats arranjaments, melodies contagioses, la força del Hard Rock que també agrada a la banda, i bon feeling sobre d’un escenari, no ho dubtis!


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES