SHO-HAI

DS 27 OCT // 22:00
SHO-HAI + ARTISTA CONVIDAT
ENTRADA ANT 13E ' TAQ 16E


ENTRADES


SHO-HAI

FACEBOOK
YOUTUBE

Sho-Hai, també conegut com Hate, és un raper saragossà del barri La Jota. Component costat de Kase. O, Líric i R de Rumba d'un dels grups més influents del rap en parla hispana, Violadores del Verso.

Els començaments en el rap de Sho-Hai es remunten a la dècada dels noranta, quan al costat de R de Rumba creen el grup Bufank i graven dues maquetes. Poc després es va formar Violadores del Verso, amb el qual es va consolidar com un dels rapers més influents. Violadores del Verso van editar en total 10 treballs entre discos, EPs, maxis i DVD en directe. El 2009 el grup es va separar, donant lloc a la carrera en solitari de les seves integrants.

El 2011 Sho-Hai edita el seu primer disc, “Doble Vida”. Un LP compost per 15 talls carregats de frases enginyoses, àcides, còmiques, negres i lapidàries. Aquest treball conté una temàtica abundant i variada: crítica social, vivències, solitud, desesperança, viatges i per descomptat, alcohol. Destaquen temes com “Ella, oda a la bebida” o “La Cúpula”, amb la resta d'integrants de Violadores del Verso.

En 2017 arriba el segon treball de Sho-Hai i un dels discos més esperats de l'any, “La última función”.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES