KM.0 AMB FOC + ARES

DS 08 SET // 22:00
KM.0 AMB FOC + ARES
ENTRADA GRATUÏTA

Casa de la Música presenta el cicle km0, una programació de concerts pensada en artistes emergents d’àmbit local, amb una clara intenció de fer arribar noves propostes musicals al públic i donar oportunitats a grups amb menys trajectòria de poder tocar en un espai professional.

Per participar en aquest cicle pots enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


De l’espurna de 7 petits llumins neix “Foc”, un combinat explosiu de mu ́sics que aterra a l’escena musical catalana per quedar-s’hi!

Amb l’energia d’un gran incendi “Foc” arriba disposat a encendre la nit a base de melodies que ells mateixos defineixen com a Hard-Reggae, una barreja de lo millor del Reggae més clàssic combinat amb el Rock més potent. Tot això amanit amb les lletres més reivindicatives i punyents, plenes de critica social i missatge revolucionari!

Foc inicien el 2018 presentant el seu primer treball anomenat “Sortim al Carrer”, amb una gira de presentació amb la que busquen encendre tots els racons dels Països Catalans.

Amb el seu principal punt fort en els directes, “Foc” fa una aposta molt ferma per la participació directa i connexió amb el públic, i l’espectacularitat i originalitat dalt de l’escenari.

Quatre veus de luxe, una brillant flauta travessera, dues guitarres elèctriques i una potent secció rítmica són les brases per més d’una hora de festa, energia i ganes de moure’s que porta “Foc” allà on va!.


Ares son un grup jove que gaudeix cada segon a l'escenari i així vol que ho faci el públic a cada concert, intentant emular als artistes que més els han influenciat, Ares han anat creixent mica en mica amb un repertori propi que els ha dut a preparar el seu primer àlbum d'estudi.

Els Ares son un grup de pop-rock format pels manresans Sergi Zafra (veu), Oscar Ponga (guitarra), Miquel Oliva (bateria), Marc Méndez (baix) i Víctor Sánchez (guitarra).


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES