RAMON MIRABET + MORLAN RIVER

DS 09 MAR // 22:00
ENTRADA ANT 18E ' TAQ 23E


ENTRADES


RAMON MIRABET

SPOTIFY
FACEBOOK
YOUTUBE

Ramon Mirabet comença una nova gira que serà una de les més celebrades; un espectacle renovat amb un enfoc més energètic que es podrà sentir amb les noves cançons, del que serà el seu tercer disc, i que compilarà els principals èxits de «Happy Days» i «Home is where the heart is» . Ramon Mirabet ens farà viatjar per noves sonoritats però sense perdre la identitat que fa que sigui un dels artistes amb més projecció del nostre país.

Amb singles com «Magic», «Just so real», «Man next door» o «Midsummer Night» Ramon Mirabet presenta un conjunt de temes que comparteixen trajecte però són sorprenentment dissemblants entre ells.

La seva veu trencada, amb matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i la seva energia, fan que ningú es vulgui perdre els seus directes.

Les seves cançons beuen d’una experiència personal que ha convertit la vida de Ramon Mirabet en tota una aventura.

“HappyDays” (Warner Music Spain, 2013) és el seu primer disc, produït per Marc Parrot als estudis Grabaciones Silvestres. Al 2016 arriba “Home Is Where The Heart Is” (Warner), el seu segon disc, produït als mateixos estudis, amb el que Ramon Mirabet fa el salt definitiu als grans escenaris.


Morlan River és un quintet de rock de l'interior de la província de Barcelona, ​​que després de dos senzills (EP 's) decideixen gravar el seu primer llarga durada, sota la producció de Pepo López, que surt a la llum el divendres 13 d'abril de 2018.

El disc, titulat 'La Cuenta Atras', el componen 10 cançons interpretades amb força i elegància, equilibrant els sons més tradicionals amb els dels nous temps. S'hi detecten clares influències de Folk / Rock / Country americà, però sense mancar d'originalitat.

Un àlbum que tracta sobre perseguir el teu camí, ser tu mateix i no rendir-se mai, malgrat les adversitats de la vida. És un sospir d'energia cap al primer pas que donem, sempre cap endavant.

El cercador que no coneix però intueix, que té gana i no es resigna, que intenta comprendre els seus defectes. L'esperança conscient i treballada és la que regeix aquest imaginari, no la fantasia il·lusòria de prendre sense donar res a canvi


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES