INTRODUCCIÓ AL TÈCNIC DE DIRECTE

DS 16 FEB // 10:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 10.00 h
Durada: 4 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Rubén Moyano (cap de l’àrea tècnica de la Sala Stroika i tècnic de PA de Gertrudis)
Lloc: Centre de Creació Musical

Grups de música amateurs, membres d’entitats o tècnics d’Ajuntament s’han hagut d’enfrontar sols al perill d’una taula de so, uns altaveus i un munt de cables. Ja no esteu sols! Casa de la Música us ofereix aquest taller per tal que tots els que no esteu familiaritzats amb el món del espectacle tingueu les nocions bàsiques per afrontar l’organització d’un esdeveniment des de la perspectiva tècnica.

Quin és el funcionament bàsic de les taules de so; com es produeix la cadena de captació de so, via microfonia, per a cada element de l’escenari (veu, guitarres, baix, bateria...); com funciona el cablejat adient per a cada element i els seus diferents connectors (Jack, XLR, Canon...); com es fa la mescla amb la taula de so (ja siguin taules de quatre, vuit o setze canals...) i, finalment, el retorn a les caixes, que faran que el públic assistent gaudeixi d’un concert ben sonoritzat.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES