VIOLÈNCIES MASCLISTES EN EL MÓN DE LA MÚSICA

DJ 07 MAR // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Claudia Ferrández (veu de Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, psicologa especialista en musicoterapia i educació), Vera Carrión (veu de Mafalda, directora del documental “las que faltaban”) i Marta Navarro (baterista de Neu, psicologa especialista en violéncia de génere)
Lloc: Centre de Creació Musical

En aquests últims anys s’ha fet més que palès que hi ha circumstàncies en el món de la música, tal com passa en altres sectors, que fan que el paper de la dona estigui menystingut i no se li atorgui la rellevància que els hi correspon. És per això que dues artistes de pes en l’escena musical de l’Estat vindran a fer-nos una aproximació teoricopràctica a conceptes sobre la violència patriarcal per a aprendre a detectar-los i així poder actuar amb consciència dins del món de la música. També ens mostraran resistències i ens dotaran d’eines per a poder crear-les.

La xerrada no serà només una masterclass; podrem veure’n exemples explícits via vídeos que analitzarem entre tots. També podrem crear un debat, i podreu aportar-hi idees i exemples, que poden ser cançons, videoclips, caràtules de discos...


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES