SESSIONS LP #6 “GRANDES ÉXITOS” D’ANTONIO MACHÍN A CÀRREC DE SANTI CARETA

DJ 28 MAR // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Santi Careta (Astrio, Jazz Machín, Santi Careta Group, Brams, At Versaris...)
Lloc: Centre de Creació Musical

El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical, que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.

L’artista cubà Antonio Machín, fill de mare cubana i pare espanyol, va emigrar a Cuba on un sacerdot el va “descobrir” i el convidà a cantar en una festa en què va interpretar “Ave Maria” de Schubert. Va ser allà on va descobrir la seva passió, i des de llavors va voler cantar òpera. Finalment es va centrar en la música popular, i va ser a Nova York on, després de passar per diferents formacions, va crear el grup “Sexteto Machín”. El 1935 va arribar a Europa. Visqué a Londres i París abans d’instal·lar-se a Madrid, on va viure fins que va morir, el 1977.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES