ANGELUS APATRIDA + BELLAKO + WE EXIST EVEN DEAD

DS 01 JUN // 21:00
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E


ENTRADES


ANGELUS APATRIDA

YOUTUBE
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK

Combinant sàviament i amb molt de gust: el poder, velocitat, ritme i melodia, Angelus Apatrida són considerats els màxims exponents del trash-metal estatal.

Després de dos llançaments nacionals independents, Angelus Apatrida va signar amb Century Media per llançar els seus últims 3 àlbums: "Clockwork" (2010), "The Call" (2012) i el seu més recent treball “Hidden Evolution”, que va arribar a principis de 2015 i que es va situar en impressionant número 2 en les llistes de vendes espanyoles. Aquest últim treball va portar a la banda per tres gires europees durant aquell mateix any, juntament amb la primera visita a Amèrica del Sud, amb un total de 170 dates en 12 mesos. Tornen a l'Stroika per presentar el seu últim treball "Cabaret de la Guillotine" (Century Media 2.018) que es va situar en el número 4 de vendes de l'Estat Espanyol.

Gires amb bandes com Arch Enemy, Belisario, Skeletonwitch, Havok, 3 Inches Of Blood, Dying Fetus i molts altres a tot Europa i recentment també amb Rotting Christ i Havok pel Japó.


Bellako és una banda de Thrashcore Metall originària de Mataró (Barcelona) i fundada el 2012.

Després de diversos tours europeus i festivals estatals com el Resurrection Fest 2018, Entrebateas, Vertigo Rock, Dolmen Fest, Atlas Fest, Ktatonic Fest, i compartint taules amb bandes de la talla de Sick Of It All, The Casualties, Biohazard, Deez Nuts, Stray From The Path, Rise Of The Northstars, turnstile, Crystal Lake, Slapshot, Risk It, No Turning Back etc. I bandes consagrades nacionals com Def Con Dos, Parabellum, Narco, Crisix, Crim, Angelus Apatrida, Consumo Respecto, Anal Hard, Blowfuse, Rude Pride entre molts més. Es troben presentant el seu nou disc "DIMONIOS”.


WE EXIST EVEN DEAD

YOUTUBE
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES