ADALA & THE SAME SONG BAND + SENYOR OCA

DS 13 ABR // 22:00
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E


ENTRADES


ADALA & THE SAME SONG BAND

WEB
FACEBOOK
INSTAGRAM
SPOTIFY
YOUTUBE

Adala, entre el 2016 i el 2018, juntament amb The Same Song Band, creen el projecte ‘Born·Cel·Ona’ que conté tres àlbums de curta durada i catorze cançons de reggae llibertàri.

El projecte és una arma carregada de crítica social, ètica i espiritualitat, que dispara contra totes les fronteres, les corones, el poder i totes les seves guerres.

El missatge conscient i contracultural els mou a fer un tribut a un dels estils musicals més llibertaris de la història recent com és el reggae dels anys 70 i 80.

Així doncs, el gener de 2018 veu la llum BornCelOna, un nou discurs crític i esperançador sobre la Barcelona que ha de re-néixer d’aquesta ciutat morta. ‘Blank Fosk’ és la nova mixtape d’Adala i King Siva. Ha estat composada, escrita, produïda i enregistrada durant la primavera i estiu del 2018 al Siva Studio, el Carmel, Barcelona. Sense més ambició que corri d’orella en orella i de cor en cor, dediquen aquest treballa a la seva família més propera, perquè creuen que parla un munt d’ells. Han comptat amb unes col·laboracions de luxe i molt properes i això fa que el treball que avui veu la lum sigui un tresor que durarà per sempre.

També ho han fet per les nostres àvies, que esperen que allà on estiguin puguin sentir-ho. El treball també pretén allunyar-se de la música “mainstream” i golpejar fort contra les estructures del sistema. És una música més creada sota la lluita del “No Callarem”, que reivindica la repressió i la censura de l’Estat en aquests darrers anys i all llarg de la seva història.

En aquest context neix Blank Fosk, el seu nou fruit. Fet amb molta cura i amb moltes ganes de que vulgueu tastar-lo.


Senyor Oca Crew juntament amb DJ Gale i Deps Music ens transporten als ritmes més clàssics dels anys 90, amb una marcada evolució procedent del Dub africà i el Drum n Bass.

Un dels referents del Rap de la Terra torna a apostar per un missatge contundent de crítica social i de cultiu del món intern.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES