SESSIONS LP #8: A NIGHT AT THE OPERA DELS QUEEN

DJ 23 MAI // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Arnau Tordera (Obeses)
Lloc: Centre de Creació Musical

El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical, que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.

A Night at the Opera, anomenat així per la pel·lícula dels germans Marx amb el mateix títol, que el grup va poder veure a l’estudi mentre enregistraven aquest disc, és el quart àlbum d’estudi del grup britànic Queen, publicat el 1975. El disc és famós i reconegut per contenir un dels èxits més grans del grup, “Bohemian Rhapsody”, i temes com “Love of my life”, “Death on two legs” i “You’re my best friend”.

Arnau Tordera és un compositor, guitarrista, cantant i actor català. És conegut per ser el guitarrista, vocalista i líder del grup Obeses. Llicenciat en Filosofia per la UAB, s’ha format musicalment estudiant composició a l’ESMUC, música moderna al Taller de Músics de Barcelona i guitarra clàssica al Conservatori de Vic.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES