CONCERT SOLIDARI PER LA MARATÓ 2019

DS 06 ABR // 21:30
ENTRADA ANT 10E ' TAQ 13E


ENTRADES


SHERPAH + MAMA PATXANGA + JOKB + OVELLA XAO + RASTAFLAIRES + ARES +La plantilla del FRICANDÓ MATINER (RACC105) amb Ernest Codina, Pau de Pons i Guillem Estadella.

Els treballadors de Conserves Ferrer es sumen a captar diners per la MARATÓ 2.019 dedicada a les malalties minoritàries, amb la realització d’un concert solidari a la sala STROIKA i amb la col·laboració de la Casa de la Música.

Al concert actuaran SHERPAH, MAMA PATXANGA, JOKB, OVELLA XAO, RASTAFLAIRES i ARES, i contaran amb les intervencions de part de la plantilla de FRICANDÓ MATINER (RACC105) amb Ernest Codina, Pau de Pons i Guillem Estadella.

Ferrer junt amb els seus treballadors, va iniciar l’any passat aquest projecte de Calçotades Solidaries, un projecte consistent a organitzar tota una jornada solidària plena d’activitats lúdiques i esportives, que inclouen també una calçotada i aquest any afegeix una nit de concerts, amb l’objectiu de recaptar fons per una finalitat benèfica com és LA MARATÓ.

Per fer-ho possible, a més de la feina desinteressada dels treballadors de Ferrer també hi participen molts d’altres col·laboradors, com l’Ajuntament de Santpedor, el teixit associatiu de l’entorn, grups de música, artistes, grups d’espectacles i animació, empreses que donen els seus productes, etc. L’objectiu d’això, és que es converteixi en un acte totalment col·laboratiu on tot el recaptat es doni íntegrament a una causa benèfica.

Les malalties minoritàries són un grup molt ampli i divers de patologies entre 6.000 i 8.000, majoritàriament genètiques que tenen com a denominador comú la baixa incidència: cadascuna afecta 5 o menys de cada 10.000 persones. Entre un 6% i un 8% de la població té una malaltia minoritària: a Europa hi ha 30 milions de persones afectades, 3 milions a Espanya i prop de mig milió a Catalunya. Si bé el nombre de pacients de cada malaltia és baix, en conjunt suposen un grup molt nombrós. Són, per tant, una gran minoria.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES