LÁGRIMAS DE SANGRE + MANUDIGITAL + LA SRA TOMASA

DV 11 OCT // 21:00
ESTEPA MEDITERRÀNIA AMB
LÁGRIMAS DE SANGRE + MANUDIGITAL + LA SRA TOMASA


ENTRADES EXHAURIDES

MÉS INFORMACIÓ www.estepamediterrania.cat


BUS LLANÇADERA:
Del centre cap a Stroika a partir de les 20:30 (cada 20 minuts)


LÁGRIMAS DE SANGRE

SPOTIFY
YOUTUBE
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK

Rap combatiu que beu d’estils més enllà del Hip Hop, el Rock i el Reggae; i que, a més a més, s’allunya dels tòpics d’herència nord-americana. Així són Lágrimas de Sangre (LDS) que arriben dispostos a presentar el seu recent àlbum, “Vértigo”. Encara que per vértigo, el dels seus concerts, tant directes com incisius. Ells es mostren lluny de lo convencional, de lo normal. Ells són únics, tenen el seu propi estil, producte de plasmar els sentiments més profunds, més personals. I, per supost, producte d’experimentar amb sons del hip-hop, el reggae i el rock.

Tres MC’S; un DJ i productor; i un multiinstrumentista (guitarra, baix i teclat) són els components d’aquest grup del Masnou que arrasa allà per on va. Neidos, Microbio, Still, Acid Lemon i Rama-Lama van saltar a escena com Lágrimas de Sangre a l’any 2015. En aquest moment, sortia al carrer el seu primer àlbum, “Si uno no se rinde”. I des d’aquest moment, no han deixat de girar i fer música, imparables fins 2017, any en que es van convertir en una de les promeses dintre del panorama musical. Van recorrer escenaris de tot arreu i van ser un dels grans descobriments del Viña Rock. Aquest va ser el seu punt d’inflexió i no han deixat de créixer. Ara, amb tres discs a les esquenes i més de 350.000 escoltes mensuals a Spotify, són un dels grups més sol.licitats en festivals i Festes Majors. La força dels seus directes i les seves afilades lletres, barrejant amb la seva vessant festiva, han calat entre els més joves.


Riddim maker, baixista i productor especialitzat en reggae. Amb una extensa carrera que l’avala, Manudigital ha treballat amb artistes de la talla d’Alborosie, Beenie Man, Bounty Killer, Biga Ranx i Babylon Circus, entre altres.

A l’any 2016 va publicar el seu primer àlbum en solitari, arribava “Digital Pixel”. Amb ell va donar més de 80 concerts per França i per tota Europa. Un primer treball que ha anat ampliant amb el temps. De fet, per al seu següent treball, es va associar amb la llegenda i DJ jamaicà Joseph Cotton, amb qui va viatjar per festivals de tot arreu.

Actualment, s’encontra presentant el seu darrer àlbum, que ha vist ja llum aquest 2019: “Bass Attack”.


Barcelona va ser la ciutat que va veure com sorgia La Sra Tomasa, una proposta musical trencadora per la seva particular barreja d’estils, incapaç de deixar-nos indiferents. Banda formada per Pau Lobo, Santi Longarón, Marc Soto, Alberto Limiñana, Jordi Sanz, Gerard Williams i Pablo Domínguez. Una banda que té la música fusió per bandera i que s’encontra en constant evolució. Una banda amb una forta influència de ritmes llatins guarnits amb sons mes urbans com son el Reggae o el Hip hop, acompanyats d’una dosis de música electrónica. Aquesta és la recepta de La Sra. Tomasa. Recepta que es complementa amb uns directes que t’atrapen des de la primera cançó.

Tot un procés que es reflexa en el seu darrer àlbum, “Nuestra Clave”, en el que han donat un pas més en tots els àmbits: a nivell de missatge, de so i de producció. Un treball de fons que els ha portat per més de nou països, trencant qualsevol tipus de barrera lingüística i sonora. Un treball que ha donat pas al seu espectacle “Nuestra Clave 2.0”, en el que aprofiten per recollir cançons d’aquest segon àlbum, a més de recordar alguns dels seus singles de les anomenades Live Sessions.

A nivell internacional, La Sra. Tomasa ha recorregut tota Europa, passant per festivals de renom internacional com són Sziget (HU), Pole Pole (BE), Mare de Agosto (PT) o Kokopelli (BE) entre molts altres.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES