EBRI KNIGHT + LA FÚMIGA

DS 12 OCT // 22:30
ESTEPA MEDITERRÀNIA AMB
EBRI KNIGHT + LA FÚMIGA


ENTRADES

MÉS INFORMACIÓ www.estepamediterrania.cat


BUS LLANÇADERA:
Del centre cap a Stroika a partir de les 22:00 (cada 20 minuts)


Just on el mar i la muntanya s’uneixen. A mig camí entre la Selva i Barcelona. Just en el Maresme, naix Ebri Knight. Una particular proposta, molt asentada i lligada als arrels, a les melodies que surten del poble, dels instruments tradicionals i de les veus populars.

Amb el folclore per bandera, Ebri Knight beuen de la tradició. La tenen com a punt d’inflexió per reinventar el seu espectacle i dotar-lo de tota la seva energia. Una cosa és clara: passat, present i futur estan més presents que mai a Ebri Knight que, a més a més, al mes d’abril van treure el seu darrer treball: “La Voz Dormida”.


Projecte original, engrescador i festiu, en el qual les bases instrumentals, principalment vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos, tenen una gran presència. Ells són La Fúmiga i arriben des de València, amb uns directes potents i d’energia desbordant.

2017 va ser clau: any en que van començar a sorprendre amb la seva música. Era el moment de “Karrasqueteon”, tema publicat amb la col·laboració de Mireia de Pupil·les. A poc a poc, van continuar sortint cançons on l’alegria i la festa es converteixen en el seu segell d’identitat. “Sokatira”, “Mediterrània” amb Flora de El Diluvi, “La Muixeranga” o “Primera Conjugació” amb Suu. Totes elles tenen aquest so i aquesta personalitat tan definida de La Fúmiga. Aquesta ansia per explorar diferents estils.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES