KM.0 AMB FAR FROM ONIRIA +ICESTORM

DS 28 SET // 22:00
KM.0 AMB
FAR FROM ONIRIA + ICESTORM
ENTRADA GRATUÏTA

Sota KM0, Casa de la Música de Manresa presenta la seva programació de proximitat amb artistes locals de qualitat i de diferents gèneres musicals. És la oportunitat perfecta per descobrir nous artistes del territori.


FAR FROM ONIRIA

SPOTIFY
YOUTUBE
INSTAGRAM
FACEBOOK

Far From Oniria naix a 2016 en el cor de Barcelona, en un context en que la música underground i internacional preval, front a l’escena del metalcore. Així i tot, aquesta formació de metal es fa un petit buit enmig d’aquest panorama. Un curt però intens recorregut que els ha fet arribar a on estan ara, amb el seu recent àlbum, sortit a 2018, “The Parker Coil”. Un àlbum en el que han alliberat totalment els seus dimonis.

Els anys, l’experiència, alguns canvis en la formació i l’exploració de gèneres musicals, han fet que Far From Oniria arriben al punt en que s’encontren en aquests moments: des d’aquell primer treball a 2016, des de “No Dream Is Big Enough”, han evolucionat a passos agigantats.


Icestorm és una banda de metal de Barcelona, que va començar la seva intensa carrera ja fa 12 anys. Un projecte que es va fer realitat gràcies a les ganes i motivació de Marc Storm, Vincent Valtieri, Álex Martínez, David Cazorla i Javi Murillo, que van voler fer de la seva passió, la seva forma de vida.

Imparables i incansables, aquest 2019 han llançat el seu nou àlbum, el tercer de la seva carrera i que té com a títol “SAGA”. Deu cançons conformen aquest treball, amb el que continuen aquesta gran aventura. Tal com diuen, “la tempesta s'acosta”.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES