THE SLAVERS +SEEK 'EM ALL +RIPPERS +ROSIE'S ROCK BAND

DV 22 NOV // 20:30

ENTRADA ANT 13E ' TAQ 16E

ENTRADES

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS

El proper 22 de novembre, els amants del rock podran gaudir d'una nit repleta d'emoció i bona música amb els tributs de les bandes més mitiques i emblemàtiques d'aquest gènere.

Rosie's Rock Band seran els encarregats d'obrir la nit amb els millors hits dels australians AC/DC. I és que la banda de tributs aposta fort, amb uns directes potents a la par que enèrgics.

Els majors èxits de Judas Priest sonaran gràcies a Rippers, que segur que sorprenen amb el legendari directe de "Unleashed in the East".

D'altra banda, Seek'em All, un dels millors grups tributs a Metallica que hi podem trobar i que interpretaran les cançons més importants de la reconeguda banda nord-americana.

I posant punt i final: The Slavers, que rendeixen especial homenatge als britànics Iron Maiden. Una potència que mereix la pena viure, perquè el seu repertori és demoledor.


THE SLAVERS

YOUTUBE
INSTAGRAM
FACEBOOK

Quan els clàssics i les cançons més atípiques d’Iron Maiden es barregen, surt The Slavers, banda tribut al reconegut grup britànic. Imatge cuidada, so potent, gran rellevància de la posada en escena i un repertori demolidor, The Slavers aconsegueixen que els seus directes siguin una experiència única. La millor manera de fer homenatge als Iron Maiden.


Banda barcelonesa, activa des de l’any 2010. Tribut d’una de les bandes més emblemàtiques del thrash metal. Amb una llarga trajectòria en els directes, Seek’em All fan un extens i complet repàs de les cançons més importants, dels himnes, de Metallica. Una experiència que Seek’em All han traslladat als seus concerts, en sales com Razzmatazz, Bóveda o La Mirona; i en festivals, com Farmer Fest o Rock Fest Barcelona.


RIPPERS

FACEBOOK

Rippers és, sens dubte, la banda tribut a Judas Priest per excel·lència. Amb les cançons del mític grup per bandera, porten per tot arreu el llegendari directe dels britànics, “Unleashed in the East”. Un espectacle potent i enèrgic, amb el qual giraran aquest any 2019 per nombroses ciutats, com Barcelona, Tarragona, Manresa, Madrid, València o Bilbao, entre moltes altres.


ROSIE'S ROCK BAND

YOUTUBE
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK

Rosie’s Rock Band naixia a 2015 a Barcelona, com a tribut als grans AC/DC. La passió per la música i el plaer de tocar les cançons més reconegudes dels australians van ser l’inici per als catalans. Però va ser la seva inquietud per créixer i professionalitzar-se la que els ha portat fins aquest punt. Com a resultat, trobem a una banda forta, compacta i contundent. La millor manera de retrobar-se amb els himnes dels AC/DC.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES