THE WAX + HABITAR LA MAR + SAD BOYS

DS 09 NOV // 21:30
ENTRADA ANT 6E ' TAQ 8E

ENTRADES

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS

The Wax tornen a casa per finiquitar l'any i ho fen amb la millor companyia. Des de Jaén/Málaga i amb la seva proposta noise-rock, ens acompanyaràn els Habitar La Mar, que ens presentaràn la seva última referència, "Realismo Histérico".

També comptarem amb les joves promeses locals Sad Boys, dels quals podrem escoltar les primeres impresions del seu inminent primer treball.

Pel què fa a The Wax, presentaràn la seva última referència "A Place To Bury Our Sins Away", aclamat com un dels millors àlbums alternatius del passat 2018.


Hardcore, Metal.

Aitor de Haro - Vocals
David Iglesias - Guitars
Xavi Rodríguez - Guitars
Ángel González - Drums
Ricardo Rodríguez - Bass


HABITAR LA MAR

BANDCAMP
YOUTUBE
FACEBOOK

Banda formada en 2018 arran de la inquietud de components de diferents bandes del sud per explorar altres sons.

Kike Gutiérrez - Guitarra
Frego - Guitarra
Juan Soler "Kantz" - Veu
Paco Reig - Bateria
Victor Díaz - Baix


SAD BOYS

INSTAGRAM

Després de poc més d’un any de treball incessant amb la formació actual, Sadboys. es presenta com un grup de quatre col·legues: Toni (Los Valientes), Comi (ex-Skimming The Edge), Isaac (ex-The Kollaks) i Gerard (ex-Skimming The Edge), que inspirats per grups de post-hardcore, punk, metal i rock alternatiu, fan música trista, emotiva i energètica que parla des del cor. En pocs mesos presentaran el seu primer EP anomenat ‘I Don’t Wanna Be the Winner & I Don’t Wanna Be Saved’ el qual ha estat gravat i mesclat per en Chiri López (Gris, ex-Humash) al Blue Sofa Studio. No pretenen ser tan sols un grup que fa música, sinó que volen crear un col·lectiu el qual tingui una identitat pròpia.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES