MAD SOUNDS

DV 28 FEB // 01:00
MAD SOUNDS AMB
VANDAL + BILLX + DJ'RANDY
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ENTRADES

01:00h-02:00h WARMUP DJ RANDY
02:00h-03:30h VANDAL
03:15h- 04:00h VANDAL B2B BILLX
04:00h- 05:00h BILLX
05:00H- 06:00h DJ RANDY


DJ VANDAL (BRISTOL UK-KaotikRecords) Un dels co-fundadors del llegendari col·lectiu i segell Britànic Kaòtik. Vandal, artista natural, de la ciutat de Bristol. Ha desenvolupat un estil molt característic on trasteja amb el Jungle / Reggae, el Hardtek i el Hardcore. Vandal, ja sigui punxant, com produint ... el seu repte és continuar perfeccionant aquesta barreja tan explosiva d'estils, tots evidentment orientats cap a la pista de ball. Quan Vandal es tanca en l'estudi de gravació seu cor s'accelera amb els bombos i ritmes jamaicans. és una constant en la seva música trobar vocals de ragga: "dubplate Malabars Tonight" (al costat de Capleton), "Sr. Polític", "Smoke My Herbes", etc. alguns del seus hits més coneguts són “Such A Pity” (feat. Tanya Stephens), "Do not Forget Your Roots" (feat. Cham) o "nah Run Up Your Mouth". Tots ells llançats sota la bandera de Kaòtik.


Billx es va convertir en un membre principal a l'escena Rave europea, un dels pioners de la música "Hardtek". Produint èxit rere èxit, va compondre una música avantguardista que va fer llançar la música rave a tots els majors festivals amb títols com "Eclipse" i "Smash". Billx té un gran club de fans a tot el món, des del Brasil a França a través del Japó, gràcies a remixes internacionals. Membre actiu de la banda Fant4stik, va influir en aquest projecte de manera que va brillar i va propagar les seves vibracions a totes les millors escenes (Festival Monegros, Dreambeach, Ground Zero ...).


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES