ROCK'N'REIS presenta JOAN DAUSÀ + ARTISTA CONVIDAT

DS 21 DES // 21:30
ENTRADA 25E

ENTRADES

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS

El Rock'n'Reis és un concert de caire solidari emmarcat dins els projectes de Creu Roja Joventut a Manresa. La seva finalitat és recollir fons per a poder comprar joguines i materials educatius per als infants en situació de risc de la ciutat de Manresa.

"Ara Som Gegants" marcarà un abans i un després a la carrera musical de Joan Dausà. Prop de seixanta concerts on s’han viscut nits històriques, com el concert de presentació al Tibidabo, el del festival de Cap Roig, el de Jardins de Pedralbes o el de l’Auditòrium de Palma entre d’altres..... Cançons com “La Gran Eufòria” o “Tot Anirà Bé”, han esdevingut dos de les cançons més radiades de l 2018 i del 2019 , esdevenint nous hits del seu cançoner, a més de la celebrada “Caure no feia Mal” cantada amb Santi Balmes. Triat per Estrella Damm per composar i cantar la cançó d’una de les campanyes de publicitat més sonades de l’any.

La premsa especialitzada també ha reconegut a Joan Dausà amb el premi Enderrock al millor artista del 2018 i el premi Enderrock del públic al millor disc de cançó d’autor de l’any. Els premis Soundie també han reconegut “La Gran Eufòria” com el millor videoclip en català del 2018. Tots aquests reconeixements i alegries, a l’abast de molts pocs artistes, no haurien estat possibles sense el suport del seu públic. I per aquest motiu Dausà ha volgut tancar aquesta exitosa etapa amb un nombre limitat de concerts a teatres i auditoris on la proximitat amb els seus, segueixi essent un dels seus trets diferencials. Una gira per acomiadar-se de dos anys d’excepció i agrair el suport incondicional dels seus seguidors. Una gira de comiat que precedirà una aturada dalts dels escenaris perquè Dausà agafi aire i així pugui composar una nova col.lecció de cançons que veurà la llum durant el 2021.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES