SESSIONS LP #6: FESTA MAJOR DE LA TRINCA, A CÀRREC D’ARNAU TORDERA

DJ 30 GEN // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Arnau Tordera (Obeses)
Lloc: Centre de Creació Musical

Des del Centre de Creació Musical hem impulsat un cicle d’audicions comentades, cadascuna d’elles comentades per un reconegut músic o professional del sector musical. D’aquesta manera, podrem descobrir o, més bé, redescobrir alguns dels àlbums més importants del rock i de la música popular. Àlbums que hem escoltat centenars de vegades i que analitzarem artística, musical, tècnica i contextualment.

En aquesta sisena edició de les Sessions LP, que es celebrarà el proper 30 de gener, treballarem amb Festa Major, segon àlbum de La Trinca i que va veure la llum a l’any 1970. Arnau Tordera (Obeses) serà l’encarregat de comentar cançó a cançó aquest treball, composat per 13 temes que, d’una manera cronològica, “els actes d'un dia de festa major típic d'un poble de la Catalunya de final dels anys seixanta”. Tot allò, barrejat amb una àmplia dosis d’ironia, costumisme i un increïble llenguatge popular. 


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES