MASTERCLASS: APRÈN A TOCAR EL BAIX AMB MIKI SANTAMARIA

DJ 20 FEB // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Miki Santamaria, baixista professional amb una àmplia trajectòria
Lloc: Centre de Creació Musical

El baix és un dels instruments més importants a un grup de música, ja que és l’encarregat de suportar o portar el ritme de les cançons. Degut a la seva rellevància, organitzem una masterclass amb en Miki Santamaria, un baixista professional amb una àmplia trajectòria internacional. 
Una masterclass que va dirigida no només a baixistes sino que és totalment recomanable per qualsevol músic en general. 


El contingut de la masterclass serà:● Tècnica – un petit repàs a les diferents tècniques que podem fer amb el baix (dits, palm mute, slap, harmònics, tapping, pua, etc).
● So – Els diferents sons que podem treure del nostre instrument a través de la propia tècnica i també segons l’instrument, pedals d’efectes i altres factors, i l’ús que li podem donar.

● Ritme – Exercicis per millorar el nostre sentit rítmic.

● Improvisació – Introducció al món de la improvisació.
● Torn de preguntes – El Miki respondrà a les preguntes i dubtes dels assistents.Una masterclass completa: i és que la majoria dels continguts que aprenguis, els podràs aplicar a la pràctica d’altres instruments.Miki Santamaria serà l’encarregat d’impartir aquest curs. Conegut a casa nostra principalment per ser el baixista de Doctor Prats, en Miki ha viatjat per tot el món actuant en solitari o fent demostracions amb el recolzament de Yamaha (marca que el patrocina), ha treballat amb artistes i espectacles de renom com el musical Rock of Ages (USA), l’espectacle Burn The Floor (Austràlia, Japó i Anglaterra), ha gravat a l’estudi amb Phred Brown (guitarrista de Bruno Mars), també ha gravat per David Otero, Arnau Griso, Suu, Pirat’s Sound Sistema, etc. Ha estat el baixista de la banda de programes de televisió com Operación Triunfo, Bailando con las Estrellas o La Marató de TV3 i té un canal de YouTube amb més de 140mil seguidors i mil·lions de visites. 


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES