MASTERCLASS DE MASTERING A CÀRREC DE TONI CASTAÑO NYANYO

DJ 27 FEB // 19:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Toni Castaño, Nyanyo (productor musical, enginyer de so i encarregat de dissenyar la Sala Stroika)
Lloc: Centre de Creació Musical

Arriba el moment final del procés: el moment del mastering i de fer els últims ajustos. Amb aquesta masterclass, impartida per Toni Castaño “Nyanyo”, aprendrem les tècniques bàsiques per fer un bon mastering: com treballar la mescla en aquest últim moment.

Volum i loudness. El volum és un dels elements bàsics en el procés de mastering i en aquest curs aprendrem a gestionar i treballar-ho.

Monitoratge per masteritzar. Com aprofitar el teu equip, en el procés de masterització del teu treball.

Organització i continuïtat en mastering. Saps com donar-li personalitat i continuïtat al teu màster, perquè finalment sigui una peça uniforme?

Equalització del máster. Passos bàsics per equilibrar i equalitzar el so en el procés final del treball de producció.

Dinàmica i limitadors brick wall. Aprendrem a la importància dels limitadors brick wall i treballarem amb ells.

Mono-side. Importància d’aquestes dues tècniques en el desenvolupament del nostre màster, a més d’utilitzar altres invents associats a la percepció binaural.

Stems i Creació del Màster final. Aquest és el punt final i un dels més importants: com donar-li unitat al teu màster final.

La part pràctica del curs donarà començ amb l’explicació d’alguns casos pràctics i la prova d’enregistrament in situ, una manera molt didàctica de posar a prova els coneixements adquirits. 


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES