ALBERT PLA "MATACERDOS"

DS 07 MAR // 22:30
ENTRADA ANT 18E ' TAQ 22E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

Albert Pla, presenta, MATACERDOS.

Cantant, intèrpret, bufó, poeta, actor, clown, provocador ... Albert Pla, geni i figura.

Un artista capaç de convertir qualsevol platea en un escenari on teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual devastadora i electritzant.

El concert és un recorregut pel seu repertori, està acompanyat en escena per Judit Farrés, piano, samples, calaix, clarinet, cors i comptant amb la complicitat del sorprenent i genial guitarrista gitano Diego Cortés, amb la seva presència, té les mans lliures i el cos deslligat per convertir qualsevol platea en un escenari on teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual devastadora i electritzant.

Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa per fer evident l'estreta línia que separa el bé de el mal, el blanc del negre, el positiu i el negatiu.

Diego Cortés, és l'increïble Hulk de el flamenc, ha compartit escenari amb Mike Oldfield, Santana, Larry Coryell i Paco de Lucía entre d'altres.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES