INICIACIÓ AL MÓN DE LA IL·LUMINACIÓ PER A ESPECTACLES

DT 06 + DJ 08 OCT // 16:00
GRATUÏT


INSCRIPCIÓ


Hora: 16.00 h
Durada: 4 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Àlex Romero (tècnic de la Sala Stroika + GREEN VALLEY)
Lloc: Centre de Creació Musical

A Cases de la Música apostem per la formació de professionals en diferents àmbits de la indústria musical. Per aquest motiu, organitzarem un curs de dues dies de duració, on explicarem les eines bàsiques per iniciar-se en el món de la il·luminació per a espectacles. I Àlex Romero, tècnic de la Sala Stroika, serà l’encarregat de dur a terme aquesta masterclass, en la qual tractarem els següents aspectes:

Física de la llum. Breu introducció al procés més científic de la llum, com a forma d’energia: des de quina es la seva naturalesa fins com es reflecteix.

Electrònica. Explicació del funcionament electrònic dels elements i materials que formen part d’aquest procés.

Protocols i Xarxes. Diferenciació dels distints protocols o reglaments de comunicació que es necessiten.

Convencional i Led. Anàlisi dels diferents tipus de llums utilitzades a dia d’avui. A més de la introducció de la robòtica mòbil.

Estructures. Explicació de tots els materials que es necessiten en cada tipus d’esdeveniments culturals o d’espectacles, per tenir una il·luminació adequada.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES