CURTCIRCUIT PRESENTA: KOERS

DS 20 MARÇ // 20:00
CURTCIRCUIT PRESENTA
KOERS
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

KOERS

WEB

Koers és un grup de música de reggae. El grup es va formar el 2014 a Lleida pel cantant Kelly Isaiah i uns amics. Va guanyar el concurs Directe 2015 de música jove del Segrià i és una de les bandes amb més projecció en l'escena musical catalana. És un referent del reggae estatal i ha participat en festivals referents com el Rototom Sunsplash. Les seves lletres tracten de les experiències vitals dels membres del grup alhora que denuncien injustícies socials des d'un punt de vista honest i proper.

L'any 2020, publicaren el seu tercer treball discogràfic, That day, del qual la revista Enderrock en va destacar la «il·lusió, passió, cultura, igualtat i ritme», i compta amb col·laboracions d'Els Catarres, Lildami i Itaca Band. L'abril del mateix any, llur cançó «Ballarem» va ser triada com a banda sonora de la iniciativa «BCN es mou dins de casa».

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES