CURTCIRCUIT PRESENTA: MARIA JAUME + NÚRIA GRAHAM

DV 26 MARÇ // 18:30
CURTCIRCUIT PRESENTA
MARIA JAUME + NÚRIA GRAHAM
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

MARIA JAUME

YOUTUBE

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d'identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani. Guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9, ara presenta el seu primer àlbum, "Fins a maig no revisc", produït per Pau Vallvé.


NÚRIA GRAHAM

YOUTUBE

La compositora, mig irlandesa mig catalana, Núria Graham va publicar el seu àlbum debut "First Tracks" en 2015 amb tan sols 16 anys. En poc més de dos anys, va llançar “Bird Eyes” + "In The Cavi" (*EP) i gairebé a continuació el seu segon llarg "Does It Ring a Bell?" (2017), un àlbum que la va posicionar en l'escena nacional com una artista imprescindible per a entendre el folk-pop fet a casa. Però durant aquests dos últims anys Núria no ha tingut descans. Després d'un tour que la va portar als escenaris dels festivals i sales més rellevants del país amb incursions a Portugal, Berlín, França i Londres; i després d'haver-se guanyat un lloc com a compositora i guitarrista de la banda d'Amaia, Núria Graham té per fi nou material. Alguna cosa que tots estàvem esperant. “Marjorie” és el nom del seu nou àlbum.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES