ANA TIJOUX

DS 16 OCT // 21:00
ANA TIJOUX
ENTRADA ANT 18E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

ANA TIJOUX

Ana Tijoux és una cantautora, cantant i MC franco-xilena. Nascuda a França a 1977, és filla de dos exiliats xilens que van marxar durant l’ascens del règim de Pinochet durant el cop militar de 1973, el que ha deixat una petjada en la seva carrera, marcada per una sensibilitat especial per temes polítics i socials. Precisament és àmpliament coneguda per aquesta voluntat d'enfrontar-se a la injustícia i pel seu compromís amb la no-violència.

Té desenes de nominacions a diversos premis com els MTV, 40 Principals, Indie Music Awards i compta amb vuit als Grammy (tant els llatins com els anglos), convertint-se en la dona xilena amb més candidatures a aquests premis. En 2015 va aconseguir fer-se amb el primer lloc en les categories de Millor Artista de l'any, Millor Àlbum de l'any, Millor Cançó de l'any, i Millor Artista de Música Urbana dels Premis Prémer, amb el seu quart àlbum com a solista "Vengo". Una perfecta fusió dels ritmes urbans i el hip-hop amb el folklore andí d'arrel.   

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES