LADILLA RUSA + LOS VALIENTES

DS 13 NOV // 20:00
LADILLA RUSA + LOS VALIENTES
ENTRADA ANT 18E

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)


AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)


Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

LADILLA RUSA

Banda d’electro-pop amb origen a Barcelona. Els seus components, dos amics d’infància, van decidir fer música amb el principal objectiu de divertir-se i divertir. Són Tania Lozano i Víctor F.Clares i han publicat singles com “Bebo (de Bar en Peor)” o “Macaulay Culkin”, o el seu darrer "A un metro y medio de ti", cançons iròniques i divertides.

El seu primer àlbum es titula “Estado de malestar”, amb 10 temes en els quals apareixen els seus èxits ja coneguts i noves cançons.   


LOS VALIENTES

De la unió de dues bandes manresanes, que decideixen posar punt final a la seva trajectòria, neix Los Valientes, conjunt de garage i punk nostàlgic. 2017 ens van sorprendre amb el seu primer EP ("Los Valientes", Long Live Records), un treball homònim amb sis temes ràpids, melòdics i contundents, influenciats per grups com The Parrots, Aliment, Los Nastys o Mujeres.

Després d'aquesta carta de presentació, i d'haver-se fet als escenaris del panorama underground català, a 2020 el grup va tornar amb "De Aquí Al Cielo" (Long Live Records), el seu primer LP. Aquest disc, que manté el seu so punk-garage amb aires nostàlgics i gravat a Ultramarinos Costa Brava, ve a ser el germà gran de la primera publicació. I és que en ell, s'ha apostat per un so més madur, premeditat i treballat però sense perdre la urgència punk que la seva música reflexa en directe. 2020 havia de ser l'any en què presentaven "De Aquí Al Cielo" per diferents escenaris del país, però la gira que tenien programada va estar cancel·lada, esperant que la situació es restableixi per poder fer arribar la seva música a on vulgui ser escoltada.   

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES