MASTERCLASS DE VIOLÍ AMB CHRISTOPH MALLINGER

DJ 18 NOV // 19:00

INSCRIPCIÓ


Activitat coorganitzada amb els Tallers Musicals d'Avinyò (TeMA)
Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Christoph Mallinger (violinista i docent de violí en reconegudes escoles com JAM MUSIC LAB o PopAkademie de Vienna)
Lloc: Centre de Creació Musical

El 18 de novembre, Christoph Mallinger impartirà una masterclass de violí al Centre de Creació Musical. Una activitat en la qual repassarem les particularitats d’aquest instrument, la seva utilització adequada segons el context en el que ens trobem, i els conceptes i elements essencials per aprendre a tocar-ho. En aquest sentit, també ens explicarà les tècniques primordials que ens dona.

Una xerrada prodigiosa a càrrec d’una de les personalitats més rellevants del món de la música. Christoph Mallinger és violinista i docent de violí en reconegudes escoles com JAM MUSIC LAB o PopAkademie de Vienna. També ha estat professor a l’ESMUC i ha participat a diferents Jazzworkshops internacionals.

A més a més, ha realitzat nombrosos concerts a alguns dels festivals de jazz més representatius del món: Stanford, Barcelona, L’Havana o Santiago de Xile. I ha format part de bandes com Andrea Motis Group, HalliGalli Quartet o Sugar Daisy’s Hot Club, entre molts altres.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES