MAD SESSIONS

DT 11 OCT // 00:00
MAD SESSIONS AMB
VANDAL + MAT WEASEL + DJ'RANDY
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ENTRADES


DJ VANDAL (BRISTOL UK-KaotikRecords) Un dels co-fundadors del llegendari col·lectiu i segell Britànic Kaòtik. Vandal, artista natural, de la ciutat de Bristol. Ha desenvolupat un estil molt característic on trasteja amb el Jungle / Reggae, el Hardtek i el Hardcore. Vandal, ja sigui punxant, com produint ... el seu repte és continuar perfeccionant aquesta barreja tan explosiva d'estils, tots evidentment orientats cap a la pista de ball. Quan Vandal es tanca en l'estudi de gravació seu cor s'accelera amb els bombos i ritmes jamaicans. és una constant en la seva música trobar vocals de ragga: "dubplate Malabars Tonight" (al costat de Capleton), "Sr. Polític", "Smoke My Herbes", etc. alguns del seus hits més coneguts són “Such A Pity” (feat. Tanya Stephens), "Do not Forget Your Roots" (feat. Cham) o "nah Run Up Your Mouth". Tots ells llançats sota la bandera de Kaòtik.


MAT WEASEL

FACEBOOK
INSTAGRAM

Membre actiu de la banda Fant4stik amb Guigoo, Billx i Floxytek. Mat Weasel ha estat durant anys un dels líders de l'escena Hardtek amb una habilitat única per barrejar sense problemes entre pistes poderoses i bootlegs del pop punk de 90 anys, ell demostra ser un vincle essencial i significatiu entre les diferents escenes de hard beats: Hardtek, Frenchcore, UK Hardcore i Happy Hardcore.

Els primers llançaments de Mat a finals dels anys 90 van ser com un electroshock en l'escena Hardtekno d'aquesta època, les seves influències Happy Hardcore i Makina contrastades tant amb els sons hipnòtics i espirituals d'altres productors. Va ser el primer a llançar Hardtek a 200bpm, el primer a utilitzar pistes basades en "kick-bass" (un baix disparat entre dos llançaments) i talls delicats cada 4 bars. El seu primer llançament de vinil el va situar directament a dalt de l'escena, juntament amb altres artistes de la seva generació: Guigoo, Kefran, Vinka, Gotek, MSD ...

Mat Weasel ha trepitjat una gran varietat d'escenaris, des dels festivals més importants com Monegros, Dreambeach, Masters of Hardcore, Ground Zero... als millors clubs com Pacha, Magazzini Generali, Le Bikini ... Amb shows per tot el món, des de Xina, Japó, Veneçuela i Rússia, així com gairebé tots els països europeus!


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES