HFMN | CRIM + LA INQUISICIÓN + ANAL HARD

DS 02 ABR // 20:00
HFMN PRESENTA | CRIM + LA INQUISICIÓN + ANAL HARD

ENTRADA ANT. 15€ - TAQ. 18€

ENTRADES

Després de la cancel·lació de l'HFMN FEST tres bandes del management de HFMN visitaran la sala que els va veure néixer.

TORNA la CRIMQUISICIÓN ara amb la ANALSICIÓN per una nit CRIMANAL!

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

CRIM

Crim té un repte important i difícil després d'editar el 2014 un dels millors discs de punk rock que s'han fet en anys al nostre país; en aquest país i a part de l'estranger. Un disc rodó de principi a fi, ple d'himnes generacionals i lletres intel·ligents, que tots ens hem aprés de memòria i que cantem en els seus concerts, excitats i satisfets, amb els punys a l'aire.

Doncs bé, quan semblava impossible fer un segon disc que estigués al nivell, els malparits van i ho aconsegueixen. Emocionat, com un adolescent davant de la seva primera cita amorosa, vaig posar el nou disc al reproductor, i des del primer acord de 'Benvingut Enemic', un puto hit, ja vaig veure que estava davant d'un altre disc enorme. Molt. Gallina de pell. I així estic des d'aquest dia, com amb el primer LP, repetint cançons amb el CD al cotxe, amb el volum a tota ostia i corejant a plena veu com un posseït.


LA INQUISICIÓN

Neix allà per l'any 2016, intentant fugir dels tòpics del gènere i buscant un estil propi, mantenint una filosofia fosca, hermètica i agressiva a parts iguals ... Els seus membres sempre han estat involucrats en l'escena punk, hardcore, oi !, Street rock internacional o com es vulgui dir ... Gràcies a aquesta mateixa escena ja anys de militància es generen unes connexions que fan que la Inquisició en la seva curta vida hagi estat ja tocant per mitja Europa regularment. En el seu primer EP s'entreveia una declaració d'intencions clara ... Canviar el joc de l'punk en castellà, que es consagra en veritable fe, el seu segon EP fins a la data. A partir d'octubre veurà la llum el seu primer LP amb l'enigmàtic títol de LVX, que presentaran amb fruïció en directe a partir de llavors.


ANAL HARD

Anal Hard és una banda de hardcore del Masnou, formada l'any 2000. Més de dues dècades de treball que els han alçat com una de les llegendes de l'escena.

“Influencers Del Underground” (HFMN Crew, 2021) ha estat el seu nou disc, el seu sisé treball d'estudi i el quint llarga durada. Dotze temes al més pur estil NY hardcorde, amb una mescla de riffs esmolats i directes, barrejat amb parts melòdiques amb el baix i la veu com a protagonistes. Un àlbum replet de vici, luxúria, substàncies, diversió i reivindicació social.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES