HENS

DS 28 MAI // 22:00
HENS

ENTRADA ANT. 18€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

HENS

Què passaria si pugessis un vídeo a les xarxes i es fes viral? Si tens sort pot ser que fins aconsegueixis triomfar en la música. 'Tu historia y la mía', la cançó amb la qual l'artista emergent Hens va fer el seu salt a la fama. Un vídeo enregistrat a casa i amb el mòbil, que va penjar a Instagram i ho va petar.

A Antonio Hens, un segovià que avui s'ha convertit en la gran promesa de l'indie pop urbà. Impulsiu, caòtic i familiar, així és com es defineix l'artista emergent. La seva cançó 'Batmóvil (remix)', al costat de Pole i Funzo & Baby Loud, és potser el seu major èxit, ja que acumula més de 10 milions de visites.

Cançons i col·laboracions com 'Otra ronda más' al costat de Belén Aguilera, 'Tal cual' amb l'artista Pole, 'De Nuevo' amb Recycled J, o el remix 'Quedar Pa Joder' amb Despistaos, són uns altres dels seus grans èxits. A més, l'artista ha tret nombrosos singles com 'Intoxicao', 'Millones', 'Llámame', 'Solito', 'Tóxica' o 'Fácil'.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES