EL QUINTO CARAJILLO + EL KIWI

DS 07 MAI // 21:00
EL QUINTO CARAJILLO + EL KIWI

ENTRADA ANT. 10€ - TAQ. 13€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

EL QUINTO CARAJILLO

El Quinto Carajillo són els grans ambaixadors de la força rumbera de Sant Joan de Vilatorrada, des d'on interromp amb força en el panorama musical actual, una explosió de festa allà on va, banda "gamberra" de mestissatge amb la rumba per bandera. Una actitud que traslladen a la perfecció en tots i cadascun dels seus concerts, oferint un espectacle dinàmic, festiu, únic i diferent, i deixant empremta en tothom que els veu.

Tot això ha fet que la seva carrera, en molt poc temps, estigui plegada de reconeixements. A 2017, es van proclamar guanyadors del concurs "Shout & Play" a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Tot just un any després, van participar en el Llumplugged, quedant-se en la segona posició; i van alçar-se guanyadors al concurs de bandes del festival de música jove de Sant Salvador de Guardiola.

A més a més, durant tres anys han estat escollits pel nostre Programa de Suport a la Creació, en les línia de gravació de maquetes (2017), càpsules audiovisuals, Fira Mediterrània de Manresa (2019) i producció de directes (2020).

Ara, la banda es disposa a presentar el directe el seu nou àlbum, ‘La abuela Lola’. Un treball discogràfic que suposa el segon de la seva carrera i que va veure la llum el passat 18 de març.


EL KIWI

Un rumbero de poble, un guitarrista del carrer i un cantant de barri, això defineix El Kiwi.

Un projecte personal, on en David Velázquez ens presentarà les seves cançons, unes cançons que parlen de la seva vida, de les seves històries viscudes a la més profunda intimitat, ens parlarà del seu punt de vista de la societat, de la força que té l’amor i de les diverses maneres de veure i viure aquesta vida tan meravellosa.

Aquest jove és veí de la comarca del Berguedà des de fa més de 8 anys, tot i que va créixer a la ciutat d’Hospitalet de Llobregat, va començar amb 17 anys a donar guerra i no ha parat. Al llarg de la seva trajectòria musical l’han acompanyat diverses bandes i músics i ara, s’ha decidit per enfocar la seva carrera des d’un punt de vista on ell és el principal protagonista. Gaudirem d’una rumba elaborada, amb un ritme frenètic que no podrem evitar ballar.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES