Concert KM.0 | Oniria + Sufragio Universal

DS 24 SET // 21:30
Concert KM.0 | Oniria + Sufragio Universal

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

Oniria

Malgrat la seva joventut i ser una banda de recent creació, Oniria promet i arriba trepitjant molt fort. Maria Campabadal a la veu, Jofre Vall a la guitarra, Néstor Bravo al baix, Sergi Prat a la bateria i Arnau Torrens a la trompeta són els membres d'aquest grup que es considera mestissa, ja que cadascun d'ells prové d'estils diferents. Això ha fet que tinguin fortes influències pop-rock, reagge, indie, funky i, fins i tot, algun toc rumbero, però sempre amb el català per bandera. Actualment, es troben treballant en el seu primer àlbum que presentaran innèditament en aquest concert.


Sufragio Universal

Arriba una nova proposta musical de la mà de Sufragio Universal, un grup de nova creació que es va presentar en societat amb el tema ‘Esta Barcelona’. Amb un ritme tranquil, però contundent, aquest primer single no et deixa indiferent perquè presenta un estil diferent a l’habitual, es tracta d’un tema purament melancòlic que parla del sentiment de sentir-se sol en una gran ciutat, com és Barcelona.

STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES