METAL ASSAULT - NEW WAVE OF BRITISH HEAVY METAL

DV 25 NOV // 20:00
METAL ASSAULT - NEW WAVE OF BRITISH HEAVY METAL
The Slavers - Iron Maiden Trib.
Rippers - Judas Priest Trib.
Crusader - Saxon Trib.
Bastärds - Motörhead Trib.

ENTRADES

BONES FACTORY presenta:

METAL ASSAULT – Tribute Festival, una gira que farà tremolar tot l'estat durant aquest 2022 amb un festival de tributs amb els millors covers de thrash i heavy metal que podreu trobar. Amb dues dates en cada ciutat rendiran un merescut homenatge a la nova onada del heavy metal i al recordat BIG 4.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

THE SLAVERS

Iron Maiden i l'insolent Eddie the Head es mereixen el millor tribut, i per això The Slavers surten novament a la carretera. En aquesta oportunitat, per celebrar els quaranta anys del llorejat "The Number of the Beast" en una temporada de concerts que s'allargaran fins a l'estiu de 2023. Amb les seves pròpies il·lustracions d’Eddie, una planificada agenda, projecció professional i una producció impecable, gaudiràs en directe d’un repertori demoledor dedicat a tots els incondicionals seguidors de La Doncella.


RIPPERS

Banda formada per cinc músics amb una llarga trajectòria musical en diferents grups. Neix amb la idea d'interpretar íntegrament en directe el disc de Judas Priest, 'Unleashed in the East' (1978) i posteriorment, algunes cançons emblemàtiques del mateix període. Un so sòlid i una reproducció fidel a la de la banda britànica.


CRUSADER

Integrada per Héctor Llauradó a la veu, Raquel Rodríguez a la batería, Alex Miracles i Marc Menjíbar a les guitarres i Xavi Figueras al baix, Crusader es forma en 2020 com a tribut per rendir homenatge a una banda clàssica del heavy metal com és Saxon, aprofitant experiències prèvies en diverses formacions musicals. De recent formació, faran la seva estrena als escenaris durant aquest 2022.


BASTÄRDS

Bastärds es va formar l'any 2004 i van estar en actiu fins a 2010. Van estar diversos anys desapareguts dels escenaris, però això va canviar un maleït 28 de desembre, quan el rock and roll personificat, Lemmy Kilmister, ens va deixar a tots orfes i Bastärds van decidir que era el millor moment per a tornar i així rendir-li tribut al més gran. Miquel (bateria), Edie (guitarra) i Monty (veu i baix) ofereixen un eixordador espectacle on no falta cap dels clàssics de MOTÖRHEAD. Han compartit cartell amb artistes com a Decibels, Exterminator i Leticia Sabater (de debò), tocant en diversos festivals i llocs variats com El Saló Eròtic de Barcelona.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES