ALCHEMY PROJECT TRIBUT A DIRE STRAITS

DS 28 GEN // 22:00
ALCHEMY PROJECT TRIBUT A DIRE STRAITS

ENTRADES
ANTICIPADA: 25€
TAQUILLA: 30€

ENTRADES

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. O bé, venir acompanyats per un adult major de 18 anys i presentar signat el següent formulari de consentiment:
AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB PARE/MARE O TUTOR/A LEGAL)

AUTORITZACIÓ MENORS 16 ANYS
(AMB MAJOR DE 18 ANYS)

Els menors de 18 anys hauran d'abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

ALCHEMY PROJECT

Gaudeix commemorant el 40 aniversari del concert "ALCHEMY" de Dire Straits, considerat com un dels millors directes de la història. Més de dues hores del millor rock, interpretant els clàssics de la banda britànica.

Cal destacar que el cantant i guitarrista principal de Alchemy Project, Roberto Sánchez (en el paper de Mark Knopfler), compta amb el suport del baixista original i co-fundador de Dire Straits, John Illsley, qui el va triar personalment per a obrir els 12 concerts del seu gira per tota Espanya en 2019.

A més del concert íntegre de Alchemy (que conté grans clàssics com "Sultans of Swing" i "Romeo & Juliet"), en el repertori del grup homenatge no faltaran temes emblemàtics d'èpoques posteriors, com "Brothers In Arms", "Money For Nothing", "Your Latest Trick", "The Man’s Too Strong", "Walk Of Life" i "So Far Away".


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES