LA FUGA + EKKO

DV 23 MAR // 21:30
Casa de la Música presenta:
LA FUGA + EKKO
ENTRADA ANT 15E ' TAQ 18E


ENTRADES


LA FUGA

FACEBOOK SPOTIFY

La Fuga són Pedro (veu i guitarra), Nando (guitarra) i Edu (bateria): un grup de Reinosa (Cantàbria) amb més de 500 concerts fins a la data a l'esquena en una desena de gires, 8 discos publicats, i una història de constància i rock and roll. Una banda l'esforç s'ha situat al capdamunt del panorama de la música estatal, i el començament es remunta a fa gairebé 15 anys.

Els avala una progressió llarga, constant i honesta, que els ha portat de tocar a les sales més recòndites a congregar milers de seguidors en els principals escenaris del país; i dels discos autoproduïts a la primera línia del mercat discogràfic. Una carrera esquitxada de cançons convertides en himnes com “Por verte sonreir”, “P'aquí p'allá “o “Buscando en la basura”, que a partir de 2009 pren un nou rumb amb canvis en la formació de la banda.

Una gira de dos mesos a final del 2010 acosta al públic la nova formació i dóna pas a l'enregistrament del novè àlbum de la banda: “Raíces” (2011). Un disc enèrgic i optimista que suposa un retrobament amb la força i l'honestedat rockera, les que fossin les senyes d'identitat del grup des dels seus orígens; un treball tenaç que uneix la qualitat de l'experiència, la frescor de les ganes renovades i l'alè de les col·laboracions de membres de dues bandes que van marcar els principis de la Fuga: Barricada i Los Suaves.


La banda del bages, es podria definir com un grup de rock, amb guitarres potents, lletres sentides en castellà i ritmes que conviden a moure, sense deixar de banda alguna que altra balada, d'aquelles que no deixen indiferent.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES