BRAMS + CRAMBAND

DS 18 NOV // 22:00
ENTRADA ANT 8E ' TAQ 11E


ENTRADES

També pots comprar l'entrada anticipada per al concert als punts de venda habituals a Manresa:

SOLANS


Després de 27 anys de carrera, poques coses cal dir de Brams que no siguin conegudes. Però una de les coses que sí cal dir és que el grup d'origen berguedà encara cada nou disc com si fos el segon (com el primer seria impossible..., hi ha la petja d'allò viscut i dit).

Cada disc és tornar a començar gairebé de zero, tornar-se a reivindicar, tornar per intentar destruir els estigmes que se'ls imposen. Cada nou disc de Brams és la fal·lera d'aquell que diu «ara escoltareu el què us he de dir».

Vells novells que es calcen els instruments per posar música a les idees que els cremen al cap.


CRAMBAND

FACEBOOK BANDCAMP

CRAMBAND presenta el seu primer treball discogràfic, «Cram’s». Aquest disc conté dotze cançons que viatgen del pop al funky, passant pel rock, el veritable leitmotiv de la banda. Les dotze composicions destil·len sentiment a través de vivències, emocions, reflexions i records viscuts. CRAMBAND ha enregistrat les cançons tal com es feia abans: amb tots els instruments alhora per tal de sonar com els directes, l’autèntic baluard de la banda. És per aquesta raó que el disc sona espontani, fresc i natural. «Cram’s» és publicat per Microscopi i ha estat enregistrat a l’estudi Gemini Sons, al poble de Navàs (Bages), on és establert el grup. Tito Akile (Narcís Latre) n’ha realitzat l'edició i la mescla, i Albert Palomar, a l’Aviram Estudi de Manresa, n’ha fet la masterització. Tant un com l’altre han completat aquest treball amb la seva professionalitat i han aconseguit que aquest disc de debut soni tal com volien que sonés els seus protagonistes.


STROIKA – Sala de concerts i sessions a Manresa + Seu de les Cases de la Música a Manresa + Centre de creació Musical Manresa + Estudi de gravació STRKALAB.

Avinguda dels Dolors, 17 – 08243 Manresa – Barcelona

Atenció! Aquest lloc empra cookies. POLÍTICA DE COOKIES